Eenvoudig, snel en overzichtelijk; The Nanny Kindplanning Zicht op uw organisatie; The Nanny Management Informatie Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!; Digitaal ondertekenen Brengt kinderopvang dichterbij!; The Nanny Logins/ Konnect Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos; The Nanny TSO De oplossing voor uw specifieke administratie; The Nanny Gastouderopvang Personeelsplanning, -informatie en urenregistratie; The Nanny Personeel De nieuwe generatie kindplanning; Saamn
The Nanny Kindplanning
Eenvoudig, snel en overzichtelijk
The Nanny Kindplanning
The Nanny Management Informatie
Zicht op uw organisatie
The Nanny Management Informatie
Digitaal ondertekenen
Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!
Digitaal ondertekenen
The Nanny Logins/ Konnect
Brengt kinderopvang dichterbij!
The Nanny Logins/ Konnect
The Nanny TSO
Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos
The Nanny TSO
The Nanny Gastouderopvang
De oplossing voor uw specifieke administratie
The Nanny Gastouderopvang
The Nanny Personeel
Personeelsplanning, -informatie en urenregistratie
The Nanny Personeel
Saamn
De nieuwe generatie kindplanning
Saamn

Specialist op het gebied van automatisering in de kinderopvang

Wij zijn TecSoft B.V., dé specialist op het gebied van automatisering in de kinderopvang. Onze ‘Nanny producten’ ondersteunen kinderopvangondernemers als geen ander in hun specifieke administratieve bedrijfsprocessen.

Team van specialisten

TecSoft wordt gevormd door een team van specialisten. Elk op hun eigen vakgebied. Wij hebben specialisten in huis op het gebied van ‘nullen en enen’, zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze software. Accountmanager en consultants, die komen persoonlijk bij u langs om samen met u te kijken naar uw specifieke vragen en wensen op het gebied van automatisering in de kinderopvang administratie. Uiteraard kunt u altijd rekenen op onze klantondersteuning. Zij beantwoorden al uw vragen over de werking van onze producten, snel en goed.

Wat bieden wij u?

Voor specifieke bedrijfsprocessen hebben wij concrete oplossingen. Kijkend naar uw situatie denken wij graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, samen met u, uw organisatie uniek ondersteunen.

Wat beweegt ons?

The Nanny ontstond uit een vriendendienst. Hoe kun je de ander helpen de dingen makkelijker te maken? Dat is nog steeds ons streven. In samenwerking met u zoeken wij passende oplossingen, daar ligt onze passie!

  • TecSoft
  • Modelleur 21
  • 5171 SL Kaatsheuvel
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Nieuwsoverzicht Inschrijven voor de nieuwsbrief