Eenvoudig, snel en overzichtelijk; The Nanny Kindplanning Zicht op uw organisatie; The Nanny Management Informatie Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!; Digitaal ondertekenen ...eenvoudig gegevens exporteren; Export Peutermonitor Brengt kinderopvang dichterbij!; The Nanny Logins/ Konnect Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos; The Nanny TSO De oplossing voor uw specifieke administratie; The Nanny Gastouderopvang Personeelsplanning, -informatie en urenregistratie; The Nanny Personeel De nieuwe generatie kindplanning; Saamn
The Nanny Kindplanning
Eenvoudig, snel en overzichtelijk
The Nanny Kindplanning
The Nanny Management Informatie
Zicht op uw organisatie
The Nanny Management Informatie
Digitaal ondertekenen
Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!
Digitaal ondertekenen
Export Peutermonitor
...eenvoudig gegevens exporteren
Export Peutermonitor
The Nanny Logins/ Konnect
Brengt kinderopvang dichterbij!
The Nanny Logins/ Konnect
The Nanny TSO
Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos
The Nanny TSO
The Nanny Gastouderopvang
De oplossing voor uw specifieke administratie
The Nanny Gastouderopvang
The Nanny Personeel
Personeelsplanning, -informatie en urenregistratie
The Nanny Personeel
Saamn
De nieuwe generatie kindplanning
Saamn

Partners

TecSoft streeft ernaar ondernemers in de kinderopvangbranche het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als specialist op het gebied van administratieve software oplossingen bundelen wij onze krachten met andere experts.

Kinderen en hun ouders moeten blindelings kunnen vertrouwen op goede opvang in uw organisatie. Op elk uur van de dag, op elke groep, ook als de vaste begeleiding onverwacht afwezig is. Daarnaast is het groot belang de personeelsinzet perfect af te stemmen op de actuele opvangvraag van de groep. Met Aysist biedt Ayton software, die capaciteitsplanning, roosterplanning, flexplanning en monitoring specifiek voor personeel in de kinderopvang integreert.

Exporteren van gegevens van The Nanny Kindplanning naar Aysist
Door gegevens vanuit The Nanny Kindplanning te exporteren naar Aysist kunt u uw medewerkers roosteren op basis van de bkr-norm en kunt u real-time inzicht hebben in de bezetting van kinderen en medewerkers op de groep. Nieuwsgierig geworden? Laat uw gegevens achter op het contactformulier. Wij nemen contact met u op voor meer vrijblijvende informatie.

Logo voor Exporten van gegevens vanuit The Nanny naar De Belastingdienst

Exporteren van gegevens - De Belastingdienst vraagt bij kinderopvangondernemers gegevens op, om aan ouders verstrekte kinderopvangtoeslagen te kunnen controleren. The Nanny Kindplanning biedt u de mogelijkheid deze gegevens eenvoudig uit uw administratie te verzamelen en vervolgens online aan te leveren in het door de Belastingdienst gewenste formaat.

Financiele pakketten

Financiële pakketten - Gegevens vanuit The Nanny Kindplanning kunnen onder andere worden geëxporteerd naar bovenstaande financiële pakketten. Staat uw pakket er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op, mogelijk kunnen wij een exportmogelijkheid voor u verzorgen.

Gegevensuitwisseling - De unieke combinatie tussen The Nanny en kinderopvang.tevreden.nl biedt kinderopvangondernemers de mogelijkheid om eenvoudig tevredenheidsonderzoeken uit te voeren. In The Nanny stelt u eenvoudig de onderzoeksmomenten in, vanuit kinderopvang.tevreden.nl wordt automatisch op die momenten, het juiste onderzoek aan de juiste ouder verstuurd. Door structureel tevredenheidsonderzoek uit te voeren, kunt u inspelen op de ouderwensen en uw organisatie klantgericht verbeteren.

Gegevensuitwisseling - Met Konnect biedt The Nanny haar klanten de mogelijkheid hun oudercommunicatie te versterken en administratieve handelingen op de groep te verlichten. Nieuwsgierig geworden? Lees meer of laat uw gegevens achter op het contactformulier voor Konnect. Wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demonstratie.

Gegevensuitwisseling - MUIS Software staat voor kwaliteit, continuïteit, veiligheid en gemak op het gebied van administratieve financiële software. Wanneer u gebruik maakt van de koppeling tussen The Nanny en iMUIS wordt uw financiële administratie automatisch ingelezen in iMUIS. Dit gegeven sluit perfect aan bij de visie van iMUIS: 'ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken.'

Digitaal ondertekenen komt tot stand in samenwerking met Stiply.

Financieel administratieve ondersteuning - Administratiekantoor Twan van de Wiel biedt directe ondersteuning bij al uw financieel administratieve vragen. Of dit nu gaat over automatiseringsmogelijkheden, boekhoudsoftware en/of de koppeling hiertussen; in alle gevallen wordt ondersteuning geboden bij het voeren van uw administratie. Soms is een standaard oplossing niet mogelijk, dan ontwikkelt Twan van de Wiel een oplossing op maat!

Bent u nieuwsgierig geworden?

Contact
  • TecSoft
  • Modelleur 21
  • 5171 SL Kaatsheuvel
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Nieuwsoverzicht Inschrijven voor de nieuwsbrief