Eenvoudig, snel en overzichtelijk; The Nanny Kindplanning Zicht op uw organisatie; The Nanny Management Informatie Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!; Digitaal ondertekenen ...eenvoudig gegevens exporteren; Export Peutermonitor Brengt kinderopvang dichterbij!; The Nanny Logins/ Konnect Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos; The Nanny TSO De oplossing voor uw specifieke administratie; The Nanny Gastouderopvang Plannen en roosteren van medewerkers De nieuwe generatie kindplanning; Saamn
The Nanny Kindplanning
Eenvoudig, snel en overzichtelijk
The Nanny Kindplanning
The Nanny Management Informatie
Zicht op uw organisatie
The Nanny Management Informatie
Digitaal ondertekenen
Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!
Digitaal ondertekenen
Export Peutermonitor
...eenvoudig gegevens exporteren
Export Peutermonitor
The Nanny Logins/ Konnect
Brengt kinderopvang dichterbij!
The Nanny Logins/ Konnect
The Nanny TSO
Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos
The Nanny TSO
The Nanny Gastouderopvang
De oplossing voor uw specifieke administratie
The Nanny Gastouderopvang
Software voor personeelsplanning
Plannen en roosteren van medewerkers
Saamn
De nieuwe generatie kindplanning
Saamn

Nieuws

2016-08-25 Training financiele processen

In de eendaagse training 'Financiële processen in en met The Nanny' wordt u wegwijs gemaakt in de mogelijkheden voor het voeren van uw financiële administratie met The Nanny en hoe The Nanny u hierin optimaal kan ondersteunen.

Wat komt in deze training aan bod?

In deze training wordt aandacht besteed aan hoe u uw financiële processen kunt vertalen naar The Nanny Kindplanning en welke mogelijkheden The Nanny u hierin biedt om u te ondersteunen.

Denkt u bijvoorbeeld aan inrichting op het gebied van grootboeknummers, kostenplaatsen en het voeren van uw machtigingsadministratie. Bovendien geeft deze training u zicht in hoe een financiële inrichting in The Nanny Kindplanning van invloed kan zijn op financiële rapportages, analyses en controles.

Na deze training kunt u binnen uw eigen organisatie aan de slag om uw financiële processen tegen het licht te houden met de mogelijkheden die The Nanny u in dit kader biedt. Hiervoor ontvangt u van ons een handreiking na afloop van de training. Zo kunt u, waar nodig, opnieuw keuzes maken en het werkproces binnen uw organisatie optimaliseren.

Waar en wanneer?

De training vindt plaats in een speciaal ingerichte trainingsruimte op ons kantoor in Kaatsheuvel. Wij vinden aandacht voor uw specifieke vragen en situatie belangrijk, vandaar dat de klassikale training een maximum kent van 8 personen per dag. Vol = vol, dus schrijf u snel in!

Neemt u contact met ons op voor de datum van de eerst volgende training en/of het bespreken van de training!

Voor wie?

De training is bedoeld voor organisaties die meer zicht willen krijgen in en grip op hun financiële processen in relatie met The Nanny Kindplanning. Wij adviseren de persoon deel te laten nemen aan de training die in uw organisatie belast is met het voeren van de financiële administratie in relatie met The Nanny.

Kosten

De kosten voor de training 'Financiële processen in en met The Nanny' bedragen €195,- (BTW vrij) per deelnemer. Voor het benodigd materiaal en de lunch wordt gezorgd.

Inschrijven

Neemt u voor het inschrijven voor deze training contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Publicatiedatum 27-06-2018

  • TecSoft
  • Professor Lorentzweg 14
  • 5144 NP Waalwijk
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Nieuwsoverzicht Inschrijven voor de nieuwsbrief