Eenvoudig, snel en overzichtelijk; The Nanny Kindplanning Zicht op uw organisatie; The Nanny Management Informatie Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!; Digitaal ondertekenen ...eenvoudig gegevens exporteren; Export Peutermonitor Brengt kinderopvang dichterbij!; The Nanny Logins/ Konnect Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos; The Nanny TSO De oplossing voor uw specifieke administratie; The Nanny Gastouderopvang Plannen en roosteren van medewerkers De nieuwe generatie kindplanning; Saamn
The Nanny Kindplanning
Eenvoudig, snel en overzichtelijk
The Nanny Kindplanning
The Nanny Management Informatie
Zicht op uw organisatie
The Nanny Management Informatie
Digitaal ondertekenen
Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!
Digitaal ondertekenen
Export Peutermonitor
...eenvoudig gegevens exporteren
Export Peutermonitor
The Nanny Logins/ Konnect
Brengt kinderopvang dichterbij!
The Nanny Logins/ Konnect
The Nanny TSO
Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos
The Nanny TSO
The Nanny Gastouderopvang
De oplossing voor uw specifieke administratie
The Nanny Gastouderopvang
Software voor personeelsplanning
Plannen en roosteren van medewerkers
Saamn
De nieuwe generatie kindplanning
Saamn

Nieuws

2018-08-15 Trainnig efficiënt corresponderen

Eenvoudig een door u geselecteerde groep ouders aanschrijven?

In de eendaagse training 'Efficiënt corresponderen met The Nanny' wordt u wegwijs gemaakt in het maken, bouwen en onderhouden van sjablonen en filters in The Nanny Kindplanning. Zo kunt u op efficiënte wijze gepersonaliseerde correspondentie voeren met een door u uit The Nanny geselecteerde groep.

Wat gaat u leren?

Aan de hand van praktische oefeningen leert u hoe u zelf sjablonen kunt samenstellen. Sjablonen kunt u gebruiken voor alle correspondentie naar uw contacten. Denkt u bijvoorbeeld aan een contract, een brief met een uitnodiging voor een bijeenkomst of juist een inschrijfformulier voor de BSO voor ouders van kinderen die binnen een bepaalde periode drie jaar worden.

Waarschijnlijk wilt u juist corresponderen naar een selectie van contacten in uw administratie. Bijvoorbeeld aan ouders van kinderen van een bepaalde locatie, waarvan de kinderen in het volgende kwartaal de kinderopvang gaan verlaten. In deze training komt het filteren van gegevens in The Nanny Kindplanning, op basis van uw eigen selectiecriteria, uitgebreid aan bod. Met behulp van praktische oefeningen leert u hoe u eindeloos kunt variëren in filters, van eenvoudige tot complexe criteria. Tot slot komt het digitaal ondertekenen in The Nanny uiteraard ook aan bod.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers die regelmatig corresponderen met ouders, personeelsleden en/of andere contacten in The Nanny. En/of medewerkers die zich willen verdiepen in de mogelijkheden van filteren in The Nanny.

Waar en wanneer?

De training vindt plaats in een speciaal ingerichte trainingsruimte op ons kantoor in Kaatsheuvel. Wij vinden aandacht voor uw specifieke vragen en situatie belangrijk, vandaar dat de klassikale training een maximum kent van 6 personen per dag.

Neemt u contact met ons op voor de datum van de eerst volgende training en/of het bespreken van de training!

Kosten

De kosten voor de training 'efficiënt corresponderen met The Nanny' bedragen €195,- (BTW vrij) per deelnemer. Voor het benodigd materiaal en de lunch wordt gezorgd.

Inschrijven

Neemt u voor het inschrijven voor een trainingsdag contact met ons op via: 0416 – 538 444 of verkoop@tecsoft.nl.

Publicatiedatum: 27-9-2018

  • TecSoft
  • Professor Lorentzweg 14
  • 5144 NP Waalwijk
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Nieuwsoverzicht Inschrijven voor de nieuwsbrief