Eenvoudig, snel en overzichtelijk; The Nanny Kindplanning Zicht op uw organisatie; The Nanny Management Informatie Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!; Digitaal ondertekenen ...eenvoudig gegevens exporteren; Export Peutermonitor Brengt kinderopvang dichterbij!; The Nanny Logins/ Konnect Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos; The Nanny TSO De oplossing voor uw specifieke administratie; The Nanny Gastouderopvang Plannen en roosteren van medewerkers De nieuwe generatie kindplanning; Saamn
The Nanny Kindplanning
Eenvoudig, snel en overzichtelijk
The Nanny Kindplanning
The Nanny Management Informatie
Zicht op uw organisatie
The Nanny Management Informatie
Digitaal ondertekenen
Super eenvoudig voor u en 'uw ouders'!
Digitaal ondertekenen
Export Peutermonitor
...eenvoudig gegevens exporteren
Export Peutermonitor
The Nanny Logins/ Konnect
Brengt kinderopvang dichterbij!
The Nanny Logins/ Konnect
The Nanny TSO
Locatie onafhankelijk, eenvoudig en papierloos
The Nanny TSO
The Nanny Gastouderopvang
De oplossing voor uw specifieke administratie
The Nanny Gastouderopvang
Software voor personeelsplanning
Plannen en roosteren van medewerkers
Saamn
De nieuwe generatie kindplanning
Saamn

Updates

The Nanny updaten

U wilt één of meerdere onderdelen van de The Nanny gaan updaten.
Wilt u de KoiExport.exe downloaden voor de maandelijkse gegevensaanlevering aan de Belastingdienst, klik dan hier.
Om ervoor te zorgen dat u een geslaagde update uit kunt voeren vragen wij u eerst deze pagina goed door te nemen.

Aandachtspunten voordat u gaat updaten

 • Wanneer u gebruik maakt van een The Nanny Kindplanning versie lager dan versie 4.4.1 dient u, om na de update The Nanny te kunnen openen, te beschikken over een aangepast licentie bestand. Hiervoor dienen wij een kopie van uw huidige licentie bestand te ontvangen, welke u van ons aangepast retour ontvangt. Na het updaten vervangt u in de map van The Nanny het huidige bestand voor het nieuwe bestand. Wij adviseren u enige tijd voorafgaand aan de door u geplande update, het licentie bestand te e-mailen. Wij passen het bestand handmatig aan, waardoor wij niet garanderen dat u een aangeleverd bestand per omgaande retour ontvangt. Tijdig aanleveren maakt bovendien mogelijk dat u ook in het weekend of op een avond kunt updaten.
 • The Nanny service. Maakt u gebruik van The Nanny service? Dan dient deze tijdens het updaten uitgeschakeld en na het updaten weer gestart te worden. De stappen voor het uit- en inschakelen zijn opgenomen in het ‘Algemeen update schema’ in de handleiding 'Kindplanning updaten', rechtsboven op deze pagina.
 • Back-up maken. Voor het geval zich calamiteiten voordoen, bijvoorbeeld een stroomstoring etc., adviseren wij u dringend van elke administratie én van de map waarin The Nanny staat, een back-up te maken. Om een volledige back-up van The Nanny te maken zijn meerdere handelingen nodig: klikt u hier voor een technische handleiding voor het maken van een volledige back-up van uw administratie(s). Wij adviseren u niet enkel te vertrouwen op de ingebouwde reservekopie functionaliteit van The Nanny omdat u daarmee niet tot een volledige back-up van uw administratie(s) komt. Aangezien een reservekopie alleen informatie van één administratie zonder alle gevoerde correspondentie bevat.

Controleert u of:

 • U gebruik maakt van één van de volgende besturingssystemen: Windows server 2008 of hoger of Windows 7 of hoger. Het is niet mogelijk om met andere besturingssystemen de update uit te voeren.
 • De laatste updates en servicepacks van Windows zijn geïnstalleerd. (Benodigd voor een correcte werking van The Nanny.)
 • The Nanny ondersteunt de databases MSSQL 2012, 2014 en 2016. Dit betreft alle versies vanaf Express en verder. Let op: Bij MSSQL 2016 is het nodig om de update 'kb3200970' uit te voeren voor een goede werking van The Nanny.
 • U over voldoende rechten op de Microsoft SQL server beschikt. Uw systeembeheerder kan hierover uitsluitsel geven.
 • Met welke versie van The Nanny u nu werkt. Wanneer u The Nanny geopend heeft ziet u het versie nummer in het midden onderaan in beeld staan. In het stappenplan ‘Kindplanning updaten’ zijn de stappen beschreven welke u, afhankelijk van uw versienummer, moet nemen om te updaten.
 • The Nanny op elke computer waarop het pakket is geïnstalleerd is uitgeschakeld.

Werkt u met een werkplek van Cloudshape of CompX?

Wanneer u gebruik maakt van een online werkplek via Cloudshape (voormalig Office2Go) of CompX vragen wij u met hen contact op te nemen, zodat zij met u een afspraak kunnen plannen voor de update. Zij verzorgen voor u de update op afstand. U kunt echter tijdens het updaten geen gebruik maken van The Nanny, vandaar dat u hiervoor een afspraak moet plannen.

CloudShape kunt u hiervoor bereiken via: 088 - 053 6464.
CompX kunt hier hiervoor bereiken via: 013 - 82 00 254.

Versie Informatie: verbeteringen en aanpassingen ten opzichte van voorgaande versies

De versie die u wilt gaan downloaden omvat een aantal verbeteringen en aanpassingen ten opzichte van voorgaande The Nanny versies. Na elke beschikbare update wordt een document genaamd 'Versie Informatie’ geschreven. Dit document omvat per versie alle verbeteringen en aanpassingen in The Nanny. Bekijkt u voor het updaten van de nieuwste versie dit document eens op uw gemak, wellicht dat er voor u verbeteringen zijn aangebracht die het voeren van uw administratie nog makkelijker kunnen maken.

Wanneer u in The Nanny klikt op 'Help' en vervolgens op 'Versie Informatie', opent het document zich.
Of neemt u contact op met onze klantondersteuning via 0416 538 445 of thenanny@support.kidskonnect.nl, zodat zij het document naar u kunnen mailen.

Heeft u vragen?

Heeft u twijfels bij of vragen over het updaten van The Nanny? Neemt u dan op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdagochtend contact met ons op via: 0416 538 445 of via: thenanny@support.kidskonnect.nl.

 • TecSoft
 • Professor Lorentzweg 14
 • 5144 NP Waalwijk
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Nieuwsoverzicht Inschrijven voor de nieuwsbrief